Tilmelding til Ponytræk

Hej Alle 😀


!VIGTIGT LÆS HELE OPSLAGET INDEN TILMELDING!
Da Vi på Hestefolden og ponyerne savner kontakt til jer. Har vi prøvet at finde på den bedst mulige løsning for, at vi stadig kan holde Ponytræk uden, for meget nærkontakt. 🙏
 Det her er muligheden, for at børn kan komme ud og vi ikke er nødsaget til at aflyse ponytræk resten af sommeren og vinteren.
#SammenHverForSig 🐴

Måden det kommer til at foregå på, er at man følger linket:

Klik HER for Booking

Booker sig ind på et hvilket som helst ledigt tidsrum og overfører derefter 50 kr. eller 80 kr, via mobilpay nr: 25896323, skriv gerne dato og tidsrum for booking af Ponytræk eller dit navn hvis at en anden betaler over mobilepay for jer. 🙂

Når betalingen er overført, er du sikker på at der er en pony ledig til dig eller dit barn i dét tilmeldte tidsrum. Der skal betales senest 2 timer efter booking, ellers vil tiden kunne blive givet videre til en anden.

VIGTIGT: Betalingen er bindende, vi giver ikke penge retur.

Ved en booking er der kun 1 voksen og 1-2 børn inde af gangen. Har I familiemedlemmer eller venner med, så må de stå ude på den anden side af afmærkningen og vente. Har man 2 børn eller vil man have 2 ture med samme barn, skal man vælge “Rabat ved 2 ture i samme booking” i stedet for “Ponytræk” og derved vælge en tid. Kommenter gerne i kommentarfeltet om det er det samme barn som skal have 2 ture eller om i har 2 forskellige børn med, som skal have 1 tur samtidig.

Det er vigtigt at møde op 5 min før, så vi har mulighed for at overholde vores tider til de næste. Ved forsinkelse, kan tiden blive givet videre til den næste.

Man går først ind under afmærkningen når at man har fået et okay fra en af os ansvarlige på Hestefolden. 

Ponytræk foregår på den store banen og vi har sat 15 min af til hver booking. Dette inkludere at hilse og komme op på ponyen, turen rundt på banen, et billede med ponyen og afstigning  – farvel.

OBS: Det er vigtigt at forældre selv kan løfte sit barn op og ned fra ponyen og gå med rundt på banen. Vi trækker ponyen som normalt, men undgår nærkontakt til jer. Der vil være ridehjelme til rådighed, men vi anbefaler at i tager egen hjelm eller cykelhjelm med. Husk sprit/desinfektionmiddel til jer selv, til før og efter at i kommer op på ponyen.

OBS: Husk mundbind

Vi ved at der kommer mange ud og gerne vil hilse på vores ponyer. Men vi beder jer om at holde afstand og kun komme i åbningstiden, hvis at i har booked en tid. Vi sætter afmærkning op og beder jer lade være med at overtræde denne, indtil at vi siger okay for det. Dette er for at VI og I som har booked en tid, kan føle sig trygge.

Vi glæder os til at se jer <3